Це можливість отримати результат, який буде максимально повно відповідати вашим вимогам та бажанням.


Річ у тому, що кухня є унікальним приміщенням, в якому знаходиться місце для величезної кількості побутової техніки, починаючи від варильної поверхні та холодильника, і закінчуючи міксерами, кухонними комбайнами та іншими помічниками сучасної господині. Меблі, розроблені за індивідуальним проєктом, дозволить найбільш раціонально розмістити всю техніку, створити функціональний, ергономічний та стильний інтер’єр.

Спочатку необхідно провести заміри. Це дуже важливо: кухні на замовлення виробляються згідно з замірами, і в разі помилки в розрахунках меблі просто не стануть у відведене місце, а повернути їх не вийде. Тому не варто економити на послугах професіоналів – запросіть на замір дизайнера меблів. (у нас замір коштує від 300 до 500 грн)

Слід визначитися з тим, як будуть розташовуватися в приміщенні меблі. Може йтися про прямі та кутові кухні, про меблі в формі «П» і так далі.

Хоча, якщо ви лише плануєте робити ремонт, краще завітайте до нас завчасно, щоб ми оговорили з ремонтниками всі деталі (де краще зробити розетки, розводку труб і т.д) та визначились разом з вами яка саме кухня підійде для вас.

Створення дизайн-проекту передбачає не тільки визначення з формою і розмірами меблів, також варто продумати питання вибору матеріалів, з яких кухня буде виготовлена. На сучасному ринку представлений настільки широкий вибір матеріалів, що можна не обмежувати свою фантазію.

МДФ, ДСП, пластик, Fundermax, акрил – фантазуйте, експериментуйте, вибирайте – ми втілимо в реальність будь-яке ваше бажання.


А ми Вас запевняємо кращу кухню зробимо для вас ми!