Як зробити свій ранок бадьорим, а ніч пристрасною?

Спальна – це та кімната, в яку заходять лише двоє, це те місце, де повинно бути максимально комфортно та усамітнися після денної метушні.
Саме тому, просто необхідно правильно підібрати інтер’єр спальні, який заспокоїть. Тому дуже важливо почути кожного клієнта, його смак та вподобання.

Наприклад, який стиль більш подобається:
Мінімалізм (його особливість полягає у відсутності додаткових елементів декору. Лише речі, що мають чітке призначення)
Класицизм (має на увазі наявність дерев’яних меблів: тумбочки, шафа, комод, ліжко. Таємниче світло. Кольори близькі до натурального дерева)
Японський стиль (близький до мінімалізму, немає додаткових речей. відсутній каркас біля ліжка. Спостерігається наявність ширми та штори, властивих японському стилю)
Бароко (як і ампір – ґрунтується на історії. Головне – це розмір площі спальні, що дозволяє витримати всю важку красу стилю) та ін.

Наприклад, зараз ми спостерігаємо тенденцію  змішування стилів, такими як: мінімалізм, але з нотками артдеко, скандинавський з елементами лофту.

Від стилю залежить вже, які меблі ми будемо розміщувати в кімнаті та кольорова гамма.

Обираючи кольори варто розуміти, що спальня повинна заспокоювати та навивати найприємніші спогади, занурюючи вас в прекрасні мрії, які можуть стати реальністю. Правильний підбір колірної гами, дасть можливість добре виспатися і прокидатися з посмішкою.

Та для сну цього замало, переходимо до ліжка. Воно повинне бути просторим і зручним. Узголів’я ліжка може бути покрито як тканиною, з фактурним малюнком або каретної втяжною, вишивкою, або більш твердими матеріалами, якщо це стиль бароко – буде різьблення по дереву, стиль мінімалізм – рівніші форми МДФ або ДСП. Це що стосується зовнішнього вигляду. Далі цікавіше – особливе значення має матрац. Його різновидів та функціональностей зашкалює: жорсткі м’які, двосторонні, ортопедичні, анатомічні, перераховувати всі їх можна довго. При його виборі потрібно максимально прислухатися до рекомендацій менеджера та спробувати полежати на декількох, щоб порівняти та зробити правильний вибір. Також ми пропонуємо клієнтам ставити банкетку біля ліжка, це дуже зручно.

Далі розміщуємо туалетний чи будуарний столик, приліжкові тумби (вони необхідні для того, щоб покласти гаджети чи книгу), підібрати шафу та комод, якщо дозволяє місце. Та меблі повинні відповідати стилістиці та не перезавантажувати спальню.

Переходимо до освітлення. Має бути декілька освітлень: основне, Додаткове світло біля туалетного столика та для більш інтимного (наприклад, бра біля ліжка) Різні сценарії освітлення дають цікавий дизайн, а ще в таких кімнатах дуже затишно.

Не мале значення мають і предмети інтер’єру та декору. Вони мають відповідати всій стилістиці. А для тих, хто вірить у всі прикмети та феншуй – всі предмети та зображення повинні бути парними, наприклад, дві вази, дві свічки, два вазони з квітами або дві фігури на картині.

Кожна деталь, кожна, як би здавалося дрібниця створює вашу спальню, просто вашим іншим світом, куди хочеться повертатися, це те місце, яке наповнює енергією.
Тому я та моя команда завжди тримає руку на пульсі створюючи інтер’єр та меблі для Вас.
Запрошуємо до нашої дизайн-студії, щоб оговорити вашу спальну та не тільки.